Jelev.info
Veselin Jelev's Blog
Account Suspended
Account Suspended
This Account has been suspended.
Contact your hosting provider for more information.Путин обеща да не спира газа през Украйна

Обвиненията за отстраняване на американския президент Доналд Тръмп от длъжност отиват в Сената, след като доминираната от демократите Камара на общините ги при вчера в 12-часово заседание.

Путин говорѝ близо четири часа и половина пред 1895 журналисти на годишната си пресконференция. Най-важното от българска гледна точка е, че обеща да не спира транзита на газ през Украйна въпреки Северен и Турски поток.

Шотландия поиска нов референдум за независимост. Британското правителство отказа да го разреши. То посочи, че шотландците обещаха такива допитвания да не се правят по-често от веднъж на поколение, когато на последния референдум през 2014 г. гласоподавателите решиха да останат в Обединеното кралство. Сега обаче шотландските националисти, които имат 48 от общо 59-те депутатски места в Камарата на общините, не искат консервативното правителство на Борис Джонсън да ги извади от Европейския съюз.

Нова победа за икономиката на споделянето. Airbnb спечели срещу френските хотелиери в Съда на ЕС.

Какво става, когато човек пипа пенсионната система. 15-ти ден стачка във Франция. Никаква надежда за примирие между правителство и синдикати.

Leave a Reply


Категории
Връзки
Архив
Meta