Гледай Тръмп, мисли за ...

Медиите са корумпирани, фалшиви, народни врагове и истинската опозиционна партия.
Тръмп отново изригна срещу тях, след като резюмето на доклада от анкетата на независимия прокурор Робърт Мълър заключи, че той не е бил в заговор с Кремъл против съперничката си на президентските избори през 2016 г. Хилъри Клинтън.
На калпавия демократ медиите му пречат. Затова Тръмп ги заобикаля през Туитър. Социалната мрежа не задава трудни въпроси. В нея не е нужно да отговаряш, да обясняваш, да се аргументираш. Можеш само да се надвикваш. И да слагаш главни букви, където си искаш. Можеш да си напишеш Своя Граматика (или тръматика) за общуване с масите.

Опозицията обаче иска да чуе целия доклад на Мълър, който е засекретен и ФБР е готово да свидетелства при закрити врати за своята част в него. За развръзка май е рано, както и за тържествуване над медиите.
Всъщност, вероятно без да иска, Тръмп им е направил комплимент – че са истинската опозиция. Опозиция е равно на враг на народа само при режимите.

П.П. Написах това, за да го прочете, който трябва, и като свърши анкетата за апартаментите, да не говори и да не пише като Тръмп.

Leave a comment

Send a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *